Feel Eco produkty jsme vyvinuli v souladu s přírodou pro naše děti a zdravý domov, a proto je můžeme s důvěrou nabídnout i Vám, našim zákazníkům.

Na přírodní produkty pro praní, úklid domácnosti a péči o tělo máme podobně vysoké požadavky, jako když vyvíjíme kosmetiku. Potřebujeme, aby byly jemné a zároveň účinné. Před uvedením na trh musí splňovat celou řadu kritérií, která si nastavujeme ještě přísněji, než určují předpisy. Zdraví, bezpečnost, ekologické složení a účinnostTo jsou podmínky, které musí bezpodmínečně splňovat každý náš produkt.

Všechny produkty jsou bez nebezpečných konzervantů MIT, biologicky odbouratelné, netestované na zvířatech a vhodné pro čističky odpadních vod. Většina produktů Feel Eco je dermatologicky testovaná.

Přírodní produkty řady Baby jsou určené pro děti a kojence a jsou dermatologicky testované pro děti do 3 let, neobsahují žádné parfemace, alergeny ani konzervanty, a jsou proto vhodné i pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou.

Zdroj: Fosfa a.s.

Pojďte si zasoutěžit o 3x Feel Eco Balíček na mytí nádobí v hodnotě 448 Kč. Vyhrávají 3 vylosovaní výherci, kteří správně zodpoví otázku uvedenou níže.