Ovocné kytice Frutiko

Ovocné kytice představují originální a výborný dárek k jakékoli příležitosti, Vánocům, Valentýnu, výročí či narozeninám. Dárková služba Frutiko doručuje kytice z ovoce po celé České republice.

Zasoutěžte si s námi o ovocnou kytici Frutiko Hezký den v hodnotě 599 Kč. Ovocná kytice naaranžovaná do pěkného červeného hrnečku obsahuje ananas, jahody, jablka v tmavé belgické čokoládě a další ovoce jako hroznové víno a exotické melouny. Kytici Vám kurýr doručí kamkoliv po ČR, buď přímo Vám nebo někomu z Vašich blízkých jako dárek, včetně Vašeho osobního vzkazu vytištěného do blahopřání ke kytici.

frutikoZdroj: frutiko

Ovocné kytice Frutiko se stali oblíbeným dárkem k Vánocům, protože potěší nejen svým vzhledem ale i chutí. Objednat je můžete například svým kolegům do práce před koncem roku jako poděkování a přání šťastných svátků a všeho nej v novém roce.

FrutikoZdroj: Frutiko

Pokud nechcete přijít s prázdnou na návštěvu k příbuzným v době vánočních svátků, vezměte s sebou ovocnou kytici či bonboniéru s jahodami v čokoládě a zaručeně zabodujete. Přinesete tak dárek, na kterém si pochutná celá rodina – děti, dospělí i babička s dědou.

Frutiko nabízí kromě ovocných kytic a bonboniér s ovocem v čokoládě také krásně zdobené cupcakes, dorty a dortové kytice i klasické květiny a elegantní květinové boxy. Všechny jedlé dárečky doručují sympatičtí kurýři po celé republice chlazené a čerstvé.

Ze správných odpovědí vylosujeme 3 výherce ovocné kytice Hezký den hodnotě 599 Kč.

Pokud se na Vás neusmálo štěstí, můžete si naše produkty zakoupit na stránkách www.Frutiko.cz