Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Dentimed

 

dentimed

Zdravotní pomůcky jsou vděčný vánoční dárek

Odpovídají vaši blízcí na otázku, co by si přáli pod stromeček, že nic nepotřebují? Vy jim přesto chcete udělat radost. Ale nevíte čím? Zdravotní pomůcky jsou skvělá volba. Ulehčují život a dopřávají lidem komfort. Zdraví je to nejcennější, co máme.

dentimedDigitální tlakoměry

Kdo nemá problémy s tlakem? Návštěva lékaře letos znamená objednat se a doufat, že vás přijmou. Když připočteme stres, který je na nás ze všech stran vyvíjen, otázka měření tlaku je na místě. Digitální tlakoměry jsou dostupné pomůcky pro domácí použití. Díky nim je možné získat přehled o svém zdravotním stavu. Vyberte pod stromeček ten nejvhodnější digitální tlakoměr.

Pomůcky do koupelny a WCdentimed

S omezenou pohyblivostí přichází závislost na druhých, pády atd. Samostatnost vašich blízkých je možné podpořit různými madly, stoličkami do sprchy, sedačkami na vanu, jídelními stolky, nástavci WC, toaletními křesly a dalšími pomůckami. Jsou to pomocníci k nezaplacení. Vyberte tu nejužitečnější pomůcku do koupelny a WC.

Chodítka pro seniory

Chodítka jsou skvělou pomůckou pro starší a méně pohyblivé osoby. Dodávají pocit jistoty a bezpečí v interiéru i na cestách venku. Nabízíme je s kolečky i bez koleček. Kolová chodítka jsou výškově nastavitelná, mají brzdy a sedátko pro krátký odpočinek. Chodítko se brzy stane oblíbenou součástí všech méně pohyblivých osob. Vyberte vašim blízkým to nejlepší chodítko.

Soutěž

Pojďme si zasoutěžit o 3 chodítka ze sortimentu www.dentimedshop.cz. Jedná se o čtyřkolová odlehčená chodítka RA882 v hodnotě 2899 Kč.