Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Naturana

 

Naturana, která patří mezi největší výrobce spodního a nočního prádla a plavek v Evropě, nedávno představila novou značku spodního prádla Blue Label.  

Luxusní spodní prádlo oblíbených střihů a barev, které vyniká pohodlnými a funkčními materiály, udělá radost každé ženě. Perfektně padne a nabízí velký výběr velikostí – až do velikosti košíčku F. V kolekci najdete podprsenku se SPACER košíčky, které umožňují lepší proudění vzduchu, transport vlhkosti a udržují pokožku v suchu, módní krajkovou braletku i multifunkční podprsenku, která má několik možností úpravy ramínek tak, aby bylo možné podprsenku obléknout pod různé druhy oblečení včetně asymetrických šatů nebo topů a mnoho dalších krásných podprsenek a kalhotek. Klasické barvy jako smetanová, černá a tělová navíc doplňuje trendová námořnická. 


BLUE LABEL – Luxusní krajková braletka a tanga v námořnické barvě

Kolekce nočního prádla značky Cybèle je jako stvořená pro pohádkové sny. Nabízí širokou škálu střihů, barev a vyniká použitými materiály. Na prvním místě je vždy pohodlí, které je tolik potřebné pro dobrý pocit. Noční košilky a pyžama zaujmou svým perfektním střihem, precizním zpracováním a moderním designem.


 CYBÈLE – Pohodlné a elegantní pyžamo pro příjemný spánek

Oblíbené potisky zahrnují květinové vzory, proužky a zajímavě umístěné motivy. Aktuální trendová paleta barev sahá od noční modré přes smaragdovou, mátovou, hnědou až k vínovým, broskvovým a růžovým tónům. Kombinace nejrůznějších materiálů a střihů jsou zárukou, že si mezi sériemi najde každá, i ta nejnáročnější žena, něco pro sebe.


CYBÈLE – Souprava krajkové noční košilky a župánku v noční modré

Vyhrajte pohodlné noční prádlo značky Cybèle od firmy NATURANA v hodnotě min. 1000 Kč. Vyhrávají 4 vylosovaní výherci, kteří SPRÁVNĚ odpoví na níže uvedenou soutěžní otázku. Správnou odpověď naleznete na webových stránkách www.naturana-plavky-pradlo.cz.


BLUE LABEL – Multifunkční podprsenka pod různé druhy oblečení včetně asymetrických šatů nebo topů

Krásné spodní a noční prádlo nebo plavky si můžete zakoupit ve firemní prodejně Naturana Kadaň, Topolová 2041 nebo na více než 450 prodejních místech v ČR a SR. Prohlédněte si nové kolekce na www.naturana-plavky-pradlo.cz a navštivte partnerský e-shop www.hobi.cz.