Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Kouzlo koupele

 

Vánoce bez svíček jsou skoro jako Vánoce bez Ježíška. Přinášejí nám domů kouzlo plápolajících plamínků, ideálně v doprovodu některé z tradičních vánočních vůní. Cítíte tu atmosféru? A vonná svíčka je navíc dárek, kterým nikdy nic nezkazíte. Potěší nejen kamarádku, babičku či sestru, i muži podléhají kouzlu tohoto základního kamene moderního stylu hygge.

Jenomže jsme také všichni četli o škodlivosti svíček pro zdraví a životní prostředí… Ano, to je pravda. V případě, že je základem svíčky parafín, který se získává rafinací surové ropy. Při jeho spalování totiž vznikají škodlivé látky jako toluen a benzen.

Ale jsou i společnosti, kterým záleží na tradicích a vlivu jejich výrobků na spotřebitele i celou planetu…

Seznamte se s pilnou včelkou – Busy Bee Candles

Rodinná firma vyrábí své produkty ručně na speciálně upravené farmě ve Walesu. Jejich svíčky jsou veganské a používají pouze 100% přírodní ingredience – éterické oleje a sójový vosk pocházející z ekologického zemědělství. Tedy žádná ropa, škodlivé látky a negativní dopad!

I díky tomu patří mezi nejkvalitnější produkty na trhu. To si doplňte o intenzivní vůně a velmi dlouhou dobu hoření a váš favorit mezi svíčkami má své nové jméno – Busy Bee Candles.

V jejich nabídce si vybere každý. Mají přes 200 klasických i naprosto originálních vůní – květinové, kořeněné, sladké, … Cokoliv, na co máte právě teď náladu. Nechybí ani tematické speciály, třeba ty aktuální – vánoční.

Mez nimi najdete i naše tipy na ideální vánoční dárek:

Správnou odpověď najdete na www.kouzlokoupele.cz.

A kdybyste náhodou nevyhráli, můžete si v jejich e-shopu koupit nejen všechny Busy Bee Candles produkty, v nabídce mají i přírodní The Soap Shop kosmetiku.