Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Nutrilove

 

Dárky k Vánocům i pro vaše mazlíčky

Chtěli byste kromě rodiny a přátel na Vánoce potěšit také svého psa nebo kočku? Zasoutěžte si o balíček prémiového krmiva Nutrilove. 

Pod značkou Nutrilove naleznete široký výběr kvalitního krmiva pro psy a kočky. Nabídka produktů Nutrilove je široká a zahrnuje rozsáhlý výběr granulí, lahodných masových kousků a paštik v konzervách a také kapsiček plných šťavnatého masa v želé či v omáčce.

Veškeré produkty jsou vyráběny v České republice za použití těch nejkvalitnějších surovin, a jsou navíc bez geneticky modifikovaných organismů, umělých dochucovadel a konzervantů.

Nutrilove nabízí produkty se speciálně vyvinutou recepturou přesně na míru vašemu čtyřnohému příteli, ať už máte štěně, aktivního psa, psa staršího 7 let nebo  kastrovanou či sterilizovanou kočku. Vyzkoušejte štěstí a vyhrajte granule Nutrilove s čerstvým kuřecím nebo paté v konzervách bez přidaných obilovin. To vše a další dobroty můžete objednat v klidu z domova  v e-shopech našich partnerů nebo ve vašich pet shopech a chovatelských potřebách.

Zkuste své štěstí v soutěži o balíček produktů Nutrilove. Vyhrát můžete 1,6 kg granulí, 4x paté v konzervách, 4x kousky v konzervách a 20x kapsičku pro psa nebo kočku. Vyhrávají 3 vylosovaní výherci, kteří SPRÁVNĚ odpoví na následující soutěžní otázku. Odpověď lze najít na webu Nutrilove.