Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

SmileCar

 

Zpříjemněte si sváteční cestování s autem od SmileCar

Nemáte auto, ale občas byste si ho potřebovali půjčit třeba jen na den na větší nákupy, na víkend na chalupu, nebo na celý týden na dovolenou? Nebo naopak vaše auto není příliš využívané a většinu času stojí v garáži? Právě pro vás je tu carsharing, služba sdílení aut, která je v České republice novým hitem. Lidé, kteří auto mají, ho mohou díky ní jednoduše zapůjčit lidem, kteří auto potřebují jen občas.

Největší carsharingovou službou u nás je SmileCar. V její flotile najdete přes 300 aut různých značek, přičemž každý měsíc toto číslo roste. Služby SmileCar využívá už více než 4 000 spokojených zákazníků a nyní se k nim můžete přidat i vy.

Zapomeňte ale na klasickou autopůjčovnu, půjčit si vůz u SmileCar je mnohem snadnější. Služba si zakládá na rychlosti a jednoduchosti a nezatíží vás zbytečným papírováním. Pokud se rozhodnete nabídnout svůj vůz nebo si naopak auto zapůjčit, vyřídíte vše do několika minut třeba přes speciální mobilní aplikaci.

Za první půlrok fungování služby najela auta SmileCar už neuvěřitelných 500 tisíc kilometrů, přičemž nejdelší trasa v rámci jednoho zapůjčení měřila přes 8000 kilometrů! Auto si však můžete zapůjčit třeba jen na větší nákup nebo dojetí za známými ve vedlejším městě, je to na vás. Ve vánočním období vám zapůjčení auta může ulehčit sváteční návštěvy.

Proto jsme pro 4 výherce připravili voucher v hodnotě 1000 Kč na zapůjčení libovolného vozu z nabídky SmileCar. 

Stačí jen správně odpovědět na následující otázku: