Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

TREAT WEAR

 

Seznamte se s Treat Wear, českou špičkovou značkou spodního a nočního prádla, které myslí na vaše zdraví a pohodlí.

V prádle nové generace TREAT WEAR najdete ideální kombinaci stylů, funkcí a materiálů. Pokud hledáte prádlo, ve kterém se budete cítit pohodlně, zdravě a atraktivně, právě jste ho našli. 

V kolekci SLEEP si můžete vybrat z produktů navržených podle vašich individuálních nároků na teplotu a materiál, tak abyste se po každém spánku cítila opravdu odpočatá.

Každá si přejeme zdravou pokožku. Kolekce HYDRATE díky unikátní struktuře vláken vám ji pomáhá udržet optimálně hydratovanou, aby zůstala zdravě svěží.

Chytré podvlékací prádlo PROTECT se zónovým teplem ochrání vaše citlivé záda nebo pas a zahřeje jen tam, kde opravdu potřebujete.

Dále v našem sortimentu najdete příjemné punčocháče HYDRATE a VITALITY a také ponožky a podkolenky Relax s masážním efektem. Na své si přijdou také muži.

Pracujeme pouze s těmi nejkvalitnějšími materiály, např. s příměsí hedvábí, kašmíru a s unikátními funkčními vlákny. Prádlo je jemné tak, že o něm ani nebudete vědět.

Cítit se elegantní, atraktivní a myslet přitom na zdraví. S našimi produkty získáte všechno v jednom, ve dne i v noci. Je čas se hýčkat.

Navrženo s myšlenkou na vaše zdraví.

Pojďte si zasoutěžit o dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup jakéhokoli zboží na našem eshopu treatwear.com. Vyhrává 5 vylosovaných, kteří SPRÁVNĚ odpoví na soutěžní otázku uvedenou níže. Odpověď najdete na stránkách treatwear.com/cs