Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Sexshop.cz

 

virtshop.cz

„Sexuální uspokojení je jedním z nejdůležitějších přispěvatelů ke kvalitnímu životu.“ řekl doktor David Weeks z Austinu a souhlasili by s ním jistě i další lékaři po celém světě!

Jsme SEXSHOP.CZ a být vaší inspirací pro lepší a zdravější sexuální život je naším posláním již 23 let! Vždy profesionálně, diskrétně a s rychlým dodáním! 

Pojďme se ale podívat na to, proč je sex zdravý!

virtshop.czBudete vypadat mladší!

Studie nemocnice v Edinburghu ukázala, že při intenzivním sexu se zvyšuje hladina kyslíku v těle, čímž se zvyšuje přísun živin do kůže a díky tomu vypadá vaše pokožka zdravěji! Celkově z průzkumu vychází, že díky pravidelnému sexu můžete vypadat o 5 až 7 let mladší!

Sex podporuje imunitu!

Stačí sex jednou týdně pro zvýšení hladiny imunoglobinu A, což je jedna z hlavních lidských protilátek, která nás chrání proti chřipce a nachlazení! No a pokud budete mít při sexu i orgasmus, snižuje se šance na úmrtí kvůli zdravotním problémům na polovinu oproti těm, kteří orgasmus nemají.

Pryč s bolestmi!

Mnoho žen si stěžuje na bolestivou menstruaci. Možná jste ale nevěděli, že právě sex během menstruace tuto bolest snižuje! Vzrušení totiž zmírňuje napětí děložních svalů, které způsobují menstruační křeče. A pokud vám nedělá dobře myšlenka na krev, na trhu existují speciální menstruační houby, které se snadno zavedou a partnerka ani partner během sexu necítí rozdíl.

Zatočte s depresí!virtshop.cz

Uvolněte napětí v těle sexem! Díky sexu zvládnete lépe stresové situace, například i mluvení na veřejnosti. Nejen přímo sexuální styk, ale i mazlení snižuje hladinu kortizolu – hormonu, která se vylučuje během stresu. V průběhu sexu se vám do těla uvolňují chemikálie, které zvyšují množství hormonu štěstí – serotoninu, což je hlavní antidepresivum.

Zamávejte s bolestí hlavy!

„Dnes ne, bolí mě hlava.“ Že vám tato věta něco říká? Ano, jedná se o častou výmluvu žen. Jenže naopak sex dokáže ženu bolestí hlavy zbavit. Pojďme se ohlédnout do historie, kde se bolest hlavy také řešila.  Již v 19. století se ženy chodily léčit k lékařům s hysterií. V dnešní době už tato diagnóza není lékařsky uznávaná. Šlo o stavy silných migrén a hysterického dušení, kdy podle lékařů docházelo k nekontrolovatelnému zadržení dechu. Následovaly problémy se srdcem či mozkem. Lékaři tomuto stavu říkali tzv. bloudivá děloha. Nemoc, která byla způsobena nedostatkem sexu či neuspokojené ženiny touhy. Léčena byla, jak jinak, než orgasmem. Lékaři ženu masírovali tak, aby jí přivedli k orgasmu a zbavili jí jejích problémů. Jako další způsob léčby doporučovali plnohodnotné manželství. 

Chcete další zajímavosti a inspiraci?

Navštívit můžete i náš SEX MAGAZÍN na www.blog.sexshop.cz, kde najdete i poradnu pro vaše anonymní dotazy, na které vám odpoví zkušená sexuoložka.

SLEVA 30 %

Při nákupu na www.sexshop.cz nezapomeňte zadat slevový kód VANOCE30 a ušetřete tak 30 %. SLEVOVÝ KÓD PLATÍ DO 31.12.2021.

Pokud bude vybrán MUŽ, vyhraje BOOM MASTURBÁTOR v hodnotě 1 499 Kč, pokud žena, dostane BOOM THE QUEEN VIBRÁTOR v hodnotě 1 799 Kč. Losujeme tři výherce!