Vánoční dárky

Vítejte ve Vánoční soutěži Deník.cz
V soutěžním kalendáři na vás každý týden čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Neváhejte a soutěžte celý týden ve všech soutěžních oknech, ať zvýšíte svou šanci na výhru.

Krásný advent vám přeje Deník.cz!

Yves Rocher

 

Yves Rocher

Pomeranč v čokoládě a sladká ostružina

Vychutnejte si během adventu vůni evokující pomeranč v čokoládě nebo sladkou ostružinu obsaženou ve sprchových gelech, tělovém peelingu, tekutém mýdlu nebo krému na ruce. Vybírejte z nepřeberné nabídky ve vánočním katalogu Yves Rocher i v kamenných prodejnách.

yves rocherMagické karité

Během zimních měsíců je pokožka vystavena střídání teplot, v důsledku čehož dochází k jejímu vysoušení. Cítit se dobře ve vlastní kůži začíná kvalitní péčí o pleť, proto experti Yves Rocher pečlivě vybrali rostliny a vytvořili unikátní výživné textury, ať už jde o regenerační sprchový gel, tělové mléko nebo balzám na ruce s bambuckým máslem.

Čekání na Štědrý den a Nový rok je nyní ještě hezčíyves rocher

Udělejte si čekání na Štědrý den ještě krásnější s kosmetickým adventním kalendářem. Ve 24 okýnkách objevíte to nejlepší z péče Yves Rocher – od novinek přes oblíbené klasiky, až po kousky z limitované vánoční edice plné lahodných vůní. Všechna okénka z kalendáře je možné znovu uzavřít a použít v následujícím roce, třeba jako překvapení pro vaši rodinu. Jeho luxusní vánoční balení navíc vykouzlí pohádkovou atmosféru v každé domácnosti.

Pod stromeček si pak můžete nadělit originální Novoroční kalendář – nekončící Vánoce plné překvapení! Užijte si sváteční chvíle naplno a odměňujte se ještě na Nový rok s novoročním kalendářem, který skýtá sedm překvapení ze světa rostlinné kosmetiky Yves Rocher.

Zapojte se do soutěže a tři z vás vyhrají dárkovou sadu s vůní Mon Evidence v hodnotě 1 690 Kč.