Šikovný praktický vánoční dárek? Proč ne?!

Praktické vánoční dárky bývají poměrně často neprávem zatracovány. Přitom však dokáží udělat radost hlavně maminkám a babičkám. Ušetří jim totiž spoustu práce, námahy a zbytečně vynaložené energie, kterou by mohly využít jinak – třeba pro své děti nebo vnoučata.

Domácí úklid bývá často velmi náročnou záležitostí. Obzvláště to platí pro mytí a čištění oken. Tak proč si tolik namáhavou práci krapet neusnadnit?

Zdroj: LeifheitSpolečnost LEIFHET CZ přichází na předvánoční trh s novinkou – vysavačem na okna WINDOW CLEANER.  Díky elektrickému odsávání vody vysává a leští okna beze skrvn. Jeho využití je široké. Můžete s ním vyčistit klasická, ale i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, nebo dlaždice. Je kompatibilní se systémem Leifheit CLICK systém, který je ideální pro čištění vysokých oken, světlíků a zimních zahrad. Vysavač je vybaven Standby senzorem pro maximální výdrž baterie (cca 35min) a velkým otvorem nádrže, jež umožňuje snadné vyprazdňování a komfortní čištění. Nabíječka je standardní součástí balení.

Zasoutěžte si o vysavač na okna WINDOW CLEANER v hodnotě 1.390 Kč. Vyhrávají 3 vylosovaní výherci, kteří SPRÁVNĚ odpoví na níže uvedenou soutěžní otázku. Správnou odpověď naleznete na webu společnosti LEIFHEIT.CZ.

Nevyhráli jste? Vysavač na okna WINDOW CLEANER či jiného šikovného pomocníka pro domácnost si můžete objednat v klidu z domova v e-shopu společnosti na www.leifheit-online.cz