Plánujete o nastávajících svátcích vyrazit za rodinou, známými, nebo na oblíbené vánoční trhy? Mezi nejlákavější vánoční lokality patří Mnichov, Vídeň, Budapešť, Linec, nebo Salzburg, přezdívaný Mozartovo město. Pokud Vás nelákají věhlasné Mozartovy kuličky, můžete zde povečeřet v nejstarší restauraci v Evropě nebo objevit nejužší dům na světě. Při cestách za vánoční atmosférou nemusíte nutně překročit hranice. Věříme, že na svařeném víně nebo klobáse si pochutnáte i v Čechách. Podívejte se na vánoční stromeček do našeho hlavního města Prahy nebo třeba Olomouce, která má své historické památky koncentrované na jednom místě, a než vám bude zima, budete už sedět třeba u teplého svařáku. Do těchto destinací i mnoho dalších Vás komfortně a jednoduše přepraví černozlaté vlaky, autobusy, nebo minibusy společnosti LEO Express. Ve všech vlacích i autobusech je k dispozici Wi-Fi připojení, elektrická zásuvka, ale také stojan na lyže či snowboardy, a tak můžete pohodlně vyjet vlakem třeba do Tater a autobusem klidně až na úpatí Alp.

Ve vlacích si můžete zvolit pohodlí podle svých preferencí díky nabídce tří tříd – Premium, Business a Economy, navíc Vás zde čeká široký výběr občerstvení, které Vám až na Vaše místo donesou milí stevardi. Ani autobusy však nejsou o volbu komfortu ochuzeny. LEO Express se svými door-to-door službami myslí i na takzvanou poslední míli cesty, tedy cestu z nádraží domů a opačně. Tu v návaznosti na autobusové a vlakové spoje zajišťují pohodlné minibusy.

LEO Express je soukromá dopravní společnost, která zahájila činnost už v roce 2012, a to novými švýcarskými vlaky na páteřních linkách po České a Slovenské republice. V současnosti provozuje mimo vlakové spoje i rozsáhlou síť autobusových linek po Čechách, Slovensku, Polsku, Německu, Rakousku, na Ukrajině i v Maďarsku. Nedávno převzala část aktiv německé společnosti Locomore a obnovila tak její trasu Berlín – Stuttgart. V neposlední řadě se LEO Express zaměřuje na door-to-door služby s názvy Odvoz domů a Vyzvednutí na adrese.

Zasoutěžte si o 2x voucher do Business Class a 4x voucher do Economy Class.