Vánoční dárky pro domácí mazlíčky

Máte psa nebo kočku? Chtěli byste jim na Vánoce udělat radost a pod stromeček nadělit nové kvalitní krmivo? Vyzkoušejte Nutrilove – prémiové krmivo pro psy a kočky.

Nutrilove je moderní značka, jež nabízí širokou škálu vysoce kvalitního kompletního krmiva pro psykočky za velmi příznivou cenu. Krmivo se vyrábí v České republice a vyznačuje se vynikající kvalitou, chutností a výbornou stravitelností všech svých výrobků.

Krmivo Nutrilove je dostupné v pet shopech i u internetových prodejců. Ušetříte nejen peníze, ale především čas. Díky tomu si můžete užívat více radostných chvil se svým pejskem nebo kočičkou.

Zdroj: NutrilovePortfolio produktů Nutrilove je velmi široké. Vybírat můžete z granulí, masových kousků a paté nebo dušených filetek v kapsičkách. Produkty můžete zakoupit pro různé velikosti plemen, různé věkové kategorie a v různých velikostech balení. Obsahují vysoký obsah masa a kvalitních surovin. Jsou bez GMO, konzervantů, umělých aromat, sóji a palmového oleje. Vyrábí se pomocí nejmodernějších technologií, včetně používání čerstvého masa jako jedné ze základních surovin. Obsahují vysoký podíl živočišných bílkovin (až 100 %) s dokonale vyváženým poměrem obsahu bílkovin a tuku.

Zasoutěžte si o balíček produktů Nutrilove. Balíček obsahuje 8 kg granulí, konzervu a kapsičku dle výběru pro psa nebo kočku. Vyhrávají 3 vylosovaní výherci, kteří SPRÁVNĚ odpoví na následující soutěžní otázku. Odpověď najdete na webu Nutrilove.

Nevyhráli jste? Nutrilove můžete vašim mazlíčkům objednat v klidu z domova v e-shopech našich partnerů nebo ve vašich pet shopech a chovatelských potřebách.