Skvělý dárek pro každého muže

Máte doma muže, který často kutí, rád pracuje na zahradě, nebo rád s rodinou pobývá v přírodě? Nevíte, jakým vánočním dárkem ho potěšit?  Darujte mu praktickou sadu multifunkčního nářadí.

Zdroj: NAREX

Multi Kit TRANSFORMER  obsahuje důmyslnou univerzální kombinaci Multi Tool (dvoudílné víceúčelové nářadí pro rodinné, sportovní i pracovní využití vyrobené z nerezu, které skvěle odolává povětrnostním vlivům i náročným podmínkám profesionálních uživatelů), víceúčelový průmyslový řezák se zásobníkem náhradních ostří Industrial Cutter (univerzální zavírací průmyslový řezák pro profesionální použití) a velmi odolný zavírací nůž Pocket Knife (lehký zavírací nůž se širokým rozsahem použití s širokou čepelí z nerezové oceli). Součástí multi kitu jsou praktická nylonová pouzdra s poutky pro zavěšení za opasek.

Zdroj: NAREX

Sadu Garden Kit MACHETE ocení všichni muži, kteří se rádi věnují zahradě, či mají zálibu v kempování, nebo rádi tráví čas u vody. Součástí Garden Kitu je exotická mačeta MACHETE (určená pro vyžínání vzrostlých travin, či odvětvování neprostupných keřů a houštin), sekera TOMAHAWK (vhodná pro přípravu táborových ohňů, odvětvování a vyžínání náletů a nůž TRAMPER (pevný nůž s trhákem pro široké využití s dokonalou ergonomií a protiskluzovými doplňky na rukojeti). Tak jako u sady Multi Kit TRANSFORMER jsou součástí sady praktická nylonová pouzdra s poutky pro zavěšení na opasek. 

Pojďte si zasoutěžit o 3x Multi Kit TRANSFORMER v hodnotě 1.290,- Kč. Vyhrávají 3 vylosovaní výherci, kteří správně zodpoví na otázku uvedenou níže: